Cristian & Nicoleta – Wedding Day

Nunta – Valea Avrigului
O dimineata insorita si racoroasa de vara, o locatie ascunsa in munti, si niste miri atat de pasionati de cai, inca si-au adus caii la propria nunta. Toate aceste elemente au facut ca nunta lor sa fie parca desprinsa dintr-un film.
Cei doi iubesc natura, iar nunta lor a avut loc în munți, în mijlocul naturii, într-un loc atât de retras și frumos încât nu-mi venea să cred că suntem în România… Nici măcar nu am putut ajunge cu mașina până la locația lor! ???? Am lăsat mașina jos la poalele munților, si am mers cu un off-road pana la locatie.

Cristian este un instructor de echitație avizat, si un om cu o carismă aparte…
Nicoleta este modelul meu preferat pentru fotografia de portret ???? Spun model pentru că deși nu cred că are un background în modeling, se descurcă DE MINUNE la aceasta!
Când am văzut-o pe Nicoleta îmbrăcată în rochia de mireasă, am avut un șoc! Arăta ca Emilia Clarke din Game of Thrones… SUPERBĂ! Defapt nu cred ca este greșit să spun că pe întreg parcursul nunții m-am simțit ca in Game of Thrones ????
În după-amiaza nunții, în timp ce îi făceam Nicoletei niște poze, m-am trezit cu un călăreț care venea în galop cu un pistol în mana dreaptă, a trecut prin râu cu calul, și a furat mireasa (vezi una din fotografii).
Însă nu oricum… A legat mireasa cu o frânghie și a plecat călare pe un alt cal. Atât de real părea scenariul că devenea greu de făcut diferența între regie și realitate!
Dacă ar fi sa va prezint un singur eveniment care sa ma defineasca pe mine ca si fotograf de nunta, aceasta ar fi aceea!
Enjoy… 🙂

Cuvinte cheie:
Fotograf Nunta Sibiu, Fotografie Nunta, Fotograf Cristi Holerga

You can leave a comment here

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *